Go with the glow

De 'FLASH TREATMENTS' zijn het ideale moment voor het ontwaken en opladen van je gelaat.

De diepgaande reiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, het toepassen van dermaplaning zal donshaartjes, dode huidcellen en vuil verwijderen zodat de huid er terug fris uitziet en de werkzame stoffen beter kan opnemen.

Huidverbetering

Hydrafacial

Het bekroonde HydraFacial-systeem gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. De behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en verrijkt de huid met intense voedingsstoffen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar! Deze revolutionaire behandeling is geschikt voor elk huidtype en zorgt dat je meteen weer de deur uit kan, met een prachtige GLOW. De boosters zijn een absolute aanrader!

Microneedling

is een nieuwe techniek op gebied van huidverbetering zonder de huid te beschadigen. De M-pen beschikt over zeer kleine, steriele naaldjes die vibreren in de huid. De diepte van de naaldjes kunnen worden afgesteld, waardoor er op een gecontroleerde manier kleine microkanaaltjes worden gemaakt. Het natuurlijk herstelproces in de diepere huidlagen wordt in gang gezet. Daardoor worden nieuwe collageen- en elastinevezels aangemaakt. De huid wordt steviger, krijgt meer volume en oogt egaler, frisser en stralender.
 • Basis gelaatsverzorging
  €75
 • Intensieve gelaatsverzorging
  €95
 • Intensieve gelaatsverzorging incl. hennabrows
  €120
 • Vitamine C behandeling
  €125

  incl. lymphedrainage + booster + led + masker en massage  

 • Meso éclat anti-age verzorging
  €130
 • Dermaplaning
  €80
  60 minuten

  incl. sheet mask

 • Jeugd acné verzorging
  €75
 • Acné peeling
  €100
 • MESO peels
  €95
  Een peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Deze techniek veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen. Mesopeels voorkomt verdikkingen van de huid, zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, egaliserend effect en een vasculaire stimulatie.

 • Microneedling, gelaat tot kaakrand
  €95

Brows

 • Classic brows
  €15
 • Hennabrows
  €35

Semi-permanente make-up

Powderbrows

€399 incl.bijwerking

Powderbrows is een een semi permanente make up techniek die toegepast wordt met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect. Dit bespaart je veel tijd in de ochtend. Ook kan je met deze techniek je wenkbrauwen optisch een betere vorm geven.
 
Samen bespreken we je wensen en geef ik je advies, dan begin ik met de browmapping. Hierbij meet ik alles aan de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale wenkbrauwen te bekomen die bij jouw gelaat passen. Ik epileer de wenkbrauwen, teken de vorm en kleur deze in met een potlood. Vervolgens geef ik jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is.
 
Indien je akkoord gaat, begin ik aan de powderbrows. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2u – 2u 30min. Hou ermee rekening bij je dagplanning dat we eventueel kunnen uitlopen.

Bijwerking na 1 jaar van Powderbrows of Lippigmentatie: €150*
*bijwerking enkel indien de 1ste sessie door PUUR SOFIE is uitgevoerd.
Indien niet, stuur even een mail en dan bespreken we de mogelijkheden.